Стъклени душ кабини по поръчка

Освен всичко останало, което можем да Ви предложим за банята, душ кабините са едно от най-нашумелите решения за разделяне на мокрото помещение. В зависимост от Вашите изисквания и условности на помещението, нашите специалисти ще огледат на място и ще Ви препоръчат най-добрия вариант от гледна точка на укрепване без значение дали става въпрос за преграждане само на една страна, на две или на три от страните със стъкло. Като производители на душ-кабините можем да Ви предложим разнообразни опции, включващи огънати стъкла и паравани, принт стъкло, фюзинг, матирани стъкла, както и мат по зададена от Вас рисунка или графика. Нещо повече, тъй като Колор Глаз е официален дистрибутор на висококачествени немски панти,  имате възможността да избирате обкова за своята душ-кабина сред магнитни панти, панти с повдигане, припокриване, душ кабина на плъзгане и др.

Като фирма производител, занимаваща се с изграждане на душ кабини и продукти от стъкло, Колор Глаз предлага на своите клиенти оглед на място и консултация по отношение на конфигурацията на душ кабината (ъглова, права, с плъзгащи врати, нормална врата, брой панти и т.н.). 

Можете да разгледате каталога ни с различни конфигурации на душ кабини ТУК, както и да прочетете повече на https://www.colorglass.bg/bg_BG/novini/dysh-kabini-ot-stuklo-d136.html и за видовете стъкла за душ кабини на https://www.colorglass.bg/bg_BG/novini/vidove-stukla-za-dysh-kabina-i-paravan-d131.html