"Колор Глаз" е фирма с над 20-годишен опит в сферата на стъкларската промишленост и арт-дизайна. Следвайки модерните тенденции развихме стъкларско ателие и цех за изработка на стъклени уникати по поръчка, фасади и прегради с огънато стъкло, витражи, мебели от стъкло, душ кабини, стъклопакети, бронирано стъкло, както и дигитален принт с керамична боя. Благодарение на дългогодишния ни опит, ние можем да Ви предложим консултация и изготвяне на проекти от художници, дизайнери, архитекти и инженери, запознати със спецификата и качествата на стъклото.

"Колор Глаз" е предпочитана фирма от много банки, заведения, вериги магазини, строителни фирми, както и частни клиенти, заради своята лоялност, внимание към детайла и цялостните решения, които предлага. С гордост можем да се похвалим, че не само сме едни от най-добрите в България, но имаме и много завършени обекти в страни като Германия, Франция, Австрия и др.

Като официален дистрибутор на ФАП и Баоли продукти за региона, "Колор Глаз" предлага пълен асортимент от бои, художествени материали и инструменти за обработка на стъкло, изработка на стъклени пана и витражи. Нашата база, както и изключителен набор от материали позволява да наемете пещи, да си закупите материали и да разчитате на съвет от наша страна, за да създадете свое собствено произведение на изкуството или бижу.

 
 

01

КОНСУЛТАЦИЯ & ПРОЕКТ

Предвид многообразието от процеси и обработки на стъклото, които предлагаме, и спецификата на материала като цвят, дебелина, наситеност, прозрачност, текстура и издръжливост, ние предлагаме цялостна консултация на клиента, препоръки и изготвяне на проект.

02

ИЗРАБОТКА / ПРОИЗВОДСТВО

Ние разполагаме със собствена база с напълно затворен производствен процес - рязане, кантиране, фасетиране, отвори, обработка на CNC машина, ламиниране, стъклопакети, закаляване, затапяне, огъване, принтиране, ситопечат и др.

03

ДОСТАВКА & МОНТАЖ

Предвид спецификата и чупливостта на стъклото, професионалният монтаж е от изключително значение. За Ваше улеснение и сигурност, ние Ви предлагаме доставка и монтаж на посочен от Вас адрес.

Нашият екип

Екипът ни е съставен от квалифицирани професионалисти и специалисти, които ежегодно посещават световни изложения в стъкларската промишленост и следят последните тенденции в бранша.

Всичко, което сме постигнали се дължи на неуморния труд на професионалния екип, с който работим, както и на партньорите ни в лицето на художници, дизайнери, инженери, архитекти, проектанти и други специалисти.

100 %

затворен производствен цикъл

25

години на пазара

Голям

асортимент от бои, художествени материали и инструменти

100%

лоялност към клиента

"

  

"