• Изработен от:Колор Глаз
  • Използвани техники:принтирано стъкло с керамични бои, принт стъкло, закалено стъкло
  • Клиент/и/: апартамент в центъра на София

Принт стъкло в интериора

Принтът върху стъкло с керамични бои предлага безгранични възможности за декорация на интериора. Благодарение на високата резолюция на изображенията, които могат да бъдат отпечатани върху стъклото, клиентите могат да избират от широка гама от дизайни - от абстрактни форми и цветове до изобразяване на пейзажи, градски сцени или дори персонални снимки. Този процес позволява да се създадат уникални и индивидуални елементи за всеки интериор, които могат да бъдат както плътни (за лепене на стена например), така и полупрозрачни, за да може да влиза светлина в помещението, но въпреки това да не се вижда от другата страна на стъклото.

Освен красотата, принтът с керамични бои върху стъкло предлага и практични предимства. Тези бои са издръжливи и устойчиви на външни влияния като вода, UV лъчи и температурни промени, което ги прави идеални за приложение както вътре, така и отвън. Стъклото с принт може да бъде използвано в бани, кухни, офиси, обществени пространства и други места, където е нужно красиво, но и функционално решение.

Принт стъклото с керамични бои представлява иновативно и функционално решение за декорация на интериора. Този процес не само предоставя безгранични възможности за красиви и уникални дизайни, но и осигурява издръжливост и практичност на материала. Съчетанието от естетика и функционалност прави принта върху стъкло с керамични бои предпочитан избор за модерния интериорен дизайн.