Худ. Георги Аврамов
Худ. Георги Аврамов

Завършва средното си образование през 1980г. в гр. София, училище за приложни изкуства - специалност  “Керамика и стъкло” . През 1988 завършва Национална художествена академия “Николай Павлович”. От 1988 до 1993 г. е преподавател по керамика в Средно специално художествено училище за приложни изкуства - гр.Троян.

     Още от студент се занимава с проектирането и изпълнението на витражи за обекти от национално значение, като пантеона на Георги Раковски в Котел, храмове като “Свето Успение Богородично” в София,  храма на Ванга в Рупите , “св.Георги Победоносец” в Пазарджик ,  хотели ,  ресторанти , многобройни частни домове. Част от неговите клиенти включват “Юнитрейд – Х”, ”Бул инс”, ”Фина – 5”,комплекс “Макси”, хотел “Акорд”, медицински център  “Афродита”, ”Калиман”, Министерски съвет, резиденция Евксиновград,”Джимис” и други. Някои от неговите работи се намират и в Германия,  Франция,  Италия и Испания. Повече за работата на худ. Георги Аврамов може да видите на:

georgi-avramov.business.bg

Също така снимки на съвместната ни работа може да видите и в нашата Галерия


Худ. Петър Маламатенов
Худ. Петър Маламатенов

Роден в София на 5 Август 1960г. През 1979г. завършва художествената гимназия "Илия Петров" в София, а през 1988г. се дипломира в Националната Художествена Академия "Н. Павлович" специалност стенопис. От тогава насам има десетки художествени изложби не само в България, но и в Ню Йорк, Париж, Копенхаген и др. Монументалните работи и скулторите на худ. Маламатенов, включващи стъкло и метал, можете да разгледате в artmalamat.com

Също така и в нашата Галерия


Худ. Огнян Кузманов
Худ. Огнян Кузманов