Стъклени Козирки и Навеси
Стъклени Козирки и Навеси

Едно от най-елегантните и естетически издържани решения за навес пред входната врата е стъклената козирка. Тук трябва да се отбележим, че макар правото стъкло за навес да е широко разпространено, козирките от огънато стъкло са още една възможност, която можем да Ви предложим. Те са изключително подходящи както за къщи и блокове, така и за офиси, офис сгради, магазини, хотели и т.н.


Стъклени покриви и градини
Стъклени покриви и градини

Стъклен покрив, стъклена градина или топла връзка изградена изцяло от стъкло са варианти, които определено могат да грабнат окото. Нещо повече, ако търсите по-интересен или нестандартен дизайн и конструкция, ние можем да Ви предложим огънати стъклопакети с максимални размери, надвишаващи  2м на 3м.


Витрини и стъклени фасади
Витрини и стъклени фасади

Стъклените фасади не са новост и благодарение на лесната си поддръжка и функционалност са предпочитани за офиси, офис сгради, магазини и др. Едно от основните предимства на фасадата от стъкло определено е количеството дневна светлина, която влиза, както и топлоизолационните свойства на подходящата дограма. Не на последно място е естетичният вид, който стъклото и различните му оттенъци могат да придадат. Затова фирма Колор Глаз Ви предлага както остъкляване за офис сгради, така и витринно остъкляване за магазини и офиси.


Стъклени врати
Стъклени врати

Стъклените врати са предпочитани за много магазини, офиси и вътрешни помещения. Важно е обаче да се каже, че колкото и да са стандартни, ние можем да Ви предложим различни механизми за отваряне, различни видове дръжки (в това число и стъклени дръжки с Вашата идентичност) или пък огънати стъклени врати. Една стилна опция например е огъната врата с матирана графика и плъзгащ механизъм на фотоклетка или с push бутон.


Стъклени парапети и преграждения
Стъклени парапети и преграждения

Парапетите от стъкло са отличен избор без значение дали говорим за външна или за вътрешна стълба. От гледна точка на сигурност, ние можем да Ви гарантираме тяхната издържливост, тъй като предлагаме както единични закалени, така и стъкло триплекс - две стъкла херметически прилепени едно към друго. От естетическа гледна точка сами можете да се убедите, че стъклото е отличен избор. Нещо повече, ние можем да Ви предложим огънати стъклени парапети и перила, които перфектно да пасват на Вашите специфични нужди и проекти. Също така бихме могли да Ви прегложим мат или цветна фотография върху стъклените парапети.

Говорейки за преграждения, не можем да пренебрегнем стъклените ветробрани изключително практични както за външни заведения, така и за балкони и тераси.