Арт стъкло
Арт стъкло

Художественото стъкло, или т.нар. арт стъкло, става все по-разпространено за широката публика. Причината се крие в изключително разнообразните възможности, които стъклото може да предложи на един творец. Тук  става дума както за различни цветове, така и за текстура, прозрачност, ефекти и т.н. и т.н. Именно заради това арт стъкло може да видите във формата на интериорни решения за врати, стъклени пана, витражи, както и бижута. Колор Глаз работи с хора на изкуството, които могат да Ви предложат проект, а бихте могли и лично да изработите своя творба. Разбира се, че ние можем да Ви помогнем и консултираме, за да останете доволни от резултатите.


Официален представител на Baoli за България
Официален представител на Baoli за България

Като представител на Baoli за България, Колор Глаз предлага материали и консумативи за фюзинг, слъмпинг, както и за витражи. В каталога ни можете да се запознаете с продуктите, техните характеристики и спецификации.

Baoli е марка, която предлага стъкла за фюзинг с СОЕ 85, СОЕ 90, а от скоро и стъкла с СОЕ 96. Нещо повече, освен изключителното разнообразие на цветове на стъклата за фюзинг, като представител на FAP и Baoli ние Ви предлагаме и голяма гама от цветове на фрита, люспи (конфети), пръчици (stringers), пудра, както и ниско- и високотемпературни бои за стъкло съвместими с базите и цветните стъкла за фюзинг.

В допълнение към продуктите си за фюзинг, tack fusing, slumping на стъкло, при нас можете да си закупите и материали (стъкла, медно фолио и др.) за витражи и тифани, както и инструменти за витражи (елмази, ъгъл, поялник и др.).

Каталог за фюзинг и витражни стъкла, материали и инструменти